No solo futbol americano.

Com bé se sap qualsevol equip esportiu i molt especialment els de futbol americà deuen ser un gran grup humà i nosaltres ho intentem ser, com tants altres clubs.

La qüestió és que aquest cap de setmana els Barcelona Pagesos hem organitzat una barbacoa per a jugadors, amics i familiars, la resposta, encara que no ha estat unànime, ha estat més que important, més de 60 persones han participat d’una jornada que va començar dissabte a les 11 del matí amb uns partits de flag entre quatre equips formats per una tretena de jugadors de diferents categories i que va acabar per la majoria sobre 7 de la tarda, alguns, brindant per com evoluciona el club (diuen les males llengües que hi va haver un grup que van termina la festat  a les 2 de la matinada).

 

  Això si és fer equip!!!

 

 

Como bien se sabe cualquier equipo deportivo y muy especialmente los de futbol americano deben de ser un gran grupo humano y nosotros lo intentamos ser, como tantos otros clubs.

La cuestión es que este fin de semana los Barcelona Pagesos hemos organizado una barbacoa para jugadores, amigos y familiares, la respuesta, aunque no ha sido unánime, ha  sido más que importante, más de 60 personas han participado de una jornada que empezó el sábado a las 11 de la mañana con unos partidos de flag entre cuatro equipos formados por una treintena de jugadores de diferentes categorías y que termino para la mayoria sobre 7 de la tarde, algunos,  brindando por como evoluciona el club (dicen las malas lenguas que hubo un grupo que terminó la fiesta a las 2 de la madrugada).

 

 Esto si es hacer equipo!!!!!!!

foto6

foto5

foto4

foto3

foto2 foto1