OSCAR ACEDO, EXJUGADOR DELS BARCELONA DRAGONS, NOU COORDINADOR DEFENSIU DE PAGESOS

OSCAR ACEDO NOU COORDINADOR DEFENSIU DELS BARCELONA PAGESOS

 La temporada vinent Oscar Acedo serà el coordinador defensiu dels Barcelona Pagesos. Acedo, serà l’encarregat de dirigir la defensa de l’equip sènior, que disputarà la LCFA per primera vegada.

Oscar Acedo és considerat un dels millors jugadors de la història del football estatal, arribant a jugar la NFL Europa formant part de la plantilla dels Barcelona Dragons l’ any 2003. Sens dubte, la seva gran experiència assumida després de una llarga carrera com a linebacker, serà la millor guia per el nostre jove equip.

Benvingut Oscar!

Pagesos collons!

 

OSCAR ACEDO NUEVO COORDINADOR DEFENSIVO DE LOS BARCELONA PAGESOS

 La temporada que viene Oscar Acedo será el coordinador defensivo de Barcelona Pagesos. Acedo, será el encargado de dirigir la defensa del equipo sénior, que disputará la LCFA por primera vez.

Oscar Acedo es considerado uno de los mejores jugadores de la historia del football estatal, llegando a jugar la NFL Europa formando parte de la plantilla dr los Barcelona Dragons el año 2003. Sin duda, su gran experiencia adquirida después de una dilatada carrera como linebacker, será la mejor guía para nuestro joven equipo.

Bienvenido Oscar!

Pagesos collons!

 

acedo1

 

Video