Final del Campus d’estiu de futbol americà Barcelona Pagesos

final campus futbol americano

Desde Barcelona Pagesos volem agrair l’assistència a tots els participants del campus d’estiu de futbol americà i flag que va acabar la setmana passada. Han sigut uns dies de calor, diversió i molt football. Volem fer una menció especial als coaches, voluntaris i jugadors d’altres equips, que ens han donat un cop de mà o que, simplement, han vingut a gaudir del nostre esport. Moltes gràcies per ajudar nos a seguir creixent!

També volem recordar qe l’equip sénior encara té per davant una setmana més d’entrenaments al camp del Clot de la mel, dimarts i dijous de 20:30 a 22h. Per tal de preparar el nostre debut a la LLCFA, el novembre s’apropa!

 

 

Desde Barcelona Pagesos queremos agradecer la asistencia a todos los participantes del campus de verano de fútbol americano y flag que terminó la semana pasada. Han sido unos días de calor, diversión y mucho football. Queremos hacer una mención especial a los coaches, voluntarios y jugadores de otros equipos, que nos han echado una mano o que, simplemente, han venido a disfrutar de nuestro deporte. Muchas gracias por ayudarnos a seguir creciendo!

También queremos recordar que el equipo sénior tiene por delante una semana más de entrenamientos en el campo del Clot de la mel, martes y jueves de 20:30 a 22h. Para poder preparar nuestro debut en la LLCFA, noviembre se acerca!

Google+