Visita de Xus Fernandez, actual head coach de la selecció catalana.

Xus

El pasat Dijous, al’últim entrenament de la temporada, vam  comptar amb un convidat d’excepció, el Xus Fernández actual head coach de la selecció catalana absoluta i coordinador defensiu dels Dracs de Badalona, actuals campions d’Espanya. Durant l’entrenament tots els jugadors i l’equip tècnic van seguir atentament les explicacions del seleccionador i van practicar els drills corresponents.la foto 1

 

 

 

 

 

El Pasado jueves, último entrenamiento de la temporada, contamos con un invitado de excepción, Xus Fernández actual head coach de la selección catalana absoluta i coordinador defensivo de los Dracs de Badalona, actuales campeones de España. Durante el entrenamiento todos los jugadores y el equipo técnico siguieron atentamente las explicaciones del seleccionador y practicaron los drills correspondientes.