Els Pagesos tenim camp per tota la temporada 2014 -2015

Campo carmelo

Els Barcelona Pagesos ja tenim camp per a la propera temporada 2014 -15. El Camp Municipal del Carmel, situat al costat mateix del Parc Güell i amb unes vistes espectaculars de la ciutat de Barcelona. 

Després d’evaluar diferents opcions la directiva ha pres aquesta decisió, valoran sobretot que aquesta ubicació al costat del barri del Carmel i entre els districtes de Gràcia i Horta-Guinardó faran que la nostra seu sigui el lloc ideal per crear  afició, 

Un altre factor important, a part dels transports metropolitants, és la facilitat d’ aparcament ja que devant mateix del camp, a la mateixa carretera del Carmel, hi ha un ampli aparcament per autobusos on poden aparcar turismes a partir de les 19:00h.

Finalment tenim que destacar les instal·lacions amb un camp de gespa artificial de nova generació i amplis vestidors.

Volem agrair el tracte rebut pels directius del C.D.Carmel gestors de la instal.lació.

Entrada al camp:
Ctra. del Carmel  21 – 25

Transport públic:
Bus: 92 / 24 / 28 / 86 / 119
Metro: L5 – El carmel
Ronda Dalt: Salida 5 / Salida 4

caremlo 5 carmelo 1 carmelo 2 carmelo 3 carmelo 4