Un día per a la nostra història. Primer partit, primers punts!!!!

 

Equipo

 

 

El passat diumenge 19 d’Octubre el nostre club, Barcelona Pagesos , va gaudir el plaer de participar en un torneig amistós de Flag Football y futbol americà 9×9, en que les nostres categories de Flag Sub-13, Flag Sub-15, Flag Open i Senior 9 x 9 van jugar enfront les respectives categories de Eagles de Vilafranca i Wolves de Sarrià de Ter, aquest últim com a equip amfitrió i organitzador de la vetllada.

El resultat obtingut fou el menys important en una jornada d’esbarjo totalment festiva per les nostres categories, que varen gaudir de l’oportunitat de continuar formant-se i agafar experiència per la preparació de la temporada més important de Barcelona Pagesos , des de la seva fundació com a club fa tant sols uns mesos.

En poc temps el club ha pogut no només crear un equip Senior 9×9, sinó que a més s’han creat 2 categories més de Football Flag, (Sub-13 i Sub-15) que conjuntament amb la categoria Flag Open que va donar origen al club, suma un total de 4 categories. És del tot segur que la participació en torneigs com que el vàrem gaudir el plaer ens ajudaran en l’etapa de formació del més joves i nouvinguts al club en qualsevol de les seves categories.

Afegir a més, que per la categoria de Pagesos Senior 9×9 en concret, aquest cap de setmana ha estat la segona experiència “competitiva” després del primer scrimmage en la història del club realitzat el passat diumenge 28 de Setembre en front de Falcons a Salt, equip al que agraïm en aquestes línies la seva disponibilitat i amabilitat en donar-nos l’oportunitat d’entrenar conjuntament en front els seus equips d’atac i defensa en un intercanvi de drives.

Després d’aquest cap de setmana, tots els ulls estaran posats en el proper cap de setmana del 2 de Novembre, data en la que tornaran a competir les nostres categories de Football Flag i també en el moment en que es produirà l’històric debut de l’equip Senior de Pagesos de Barcelona a la Lliga Catalana 9×9 a Salou, en front de l’equip local, Almogàvers. Us hi esperem!

 


 

El pasado domingo 19 de Octubre nuestro club, Barcelona Pagesos , tuvo el placer de participar en un torneo triangular amistoso de Flag Football y futbol americano 9 x 9, en que nuestros representantes de las categorías Flag Sub-13, Flag Sub-15, Flag Open y Senior 9×9, midieron sus fuerzas contra las respectivas categorías de Eagles de Vilafranca y Wolves en Sarrià de Ter, este último como equipo anfitrión y organizador del evento.

El resultado fue lo de menos en una jornada totalmente lúdica y festiva para nuestras categorías que tuvieron la oportunidad de seguir formándose y cogiendo experiencia para su preparación en la temporada más importante de Barcelona Pagesos desde su fundación como club hace tan solo unos meses.

En poco tiempo el club ha sido capaz ya no sólo de crear un equipo Senior 9×9, sino de crear 2 categorías más de Football Flag (Sub-13 y Sub-15) que junto a la categoría Flag Open que dio origen al club, suma un total de 4 categorías.  De buen seguro que el concurso en torneos como el que tuvimos el placer de asistir ayudaran en la etapa formativa de los más jóvenes y recién llegados al club en cualquiera de sus respectivas categorías.

Añadir además, que para la categoría de Pagesos Senior 9×9 en particular, la de este fin de semana ha sido la segunda experiencia “competitiva” después del primer scrimmage en la historia del club realizado el pasado domingo 28 de Septiembre contra Falcons en Salt, equipo al que agradecemos en estas líneas su disponibilidad y amabilidad al darnos la oportunidad de entrenar conjuntamente contra sus escuadras de ataque y defensa en drives alternos.

Después de este fin de semana, los ojos estarán puestos en el próximo 2 de Noviembre, fecha en la que vuelven a competir nuestras categorías Football Flag y en que se producirá el histórico debut de categoría Senior de Pagesos de Barcelona en la Liga Catalana 9×9 en Salou contra el equipo local Almogàvers. Os esperamos!