Primera jornada oficial pels Barcelona Pagesos

Primer Partido Oficial

 

El proper diumenge 2 de Novembre a les 17:00 hs a Salou es donarà el tret de sortida a la XXVII Lliga Catalana Sènior de Futbol Americà 9×9 amb el partit que enfrontarà als Barcelona  Pagesos i el conjunt local d’Almogàvers de Salou.

Aquest partit ja és prou especial per esdevenir la jornada inaugural de la Lliga Catalana, però encara ho és més perquè es tracta del debut de tots dos equips en competició oficial de contacte, després de la seva recent creació com a clubs. Aquest és un fet enriquidor pel Futbol Americà nacional en general i en particular per a la Lliga Catalana, que augmentarà enguany de 8 a 10 equips.

Per al nostre club, Barcelona Pagesos, serà doncs una jornada molt especial, el debut en la competició es el fet culminant a un procés que s’inicià fa uns mesos. En menys d’un any, i gràcies al sacrifici de la directiva, col·laboradors i jugadors del club, s’ha pogut formar un equip Sènior de contacte 9×9 i tres categories de Football Flag. Tot un èxit.

Els Barcelona Pagesos es presenten, en aquest partit i per la resta de la competició, amb una barreja de jugadors veterans, jugadors sèniors de primer any i jugadors completament debutants en aquest esport. L’equip de Barcelona intentarà transformar aquesta varietat en un sòlid equip en defensa i en atac, conscient de les limitacions i la falta d’experiència, però amb una gran il·lusió davant la magnifica oportunitat que suposa formar part del primer equip de la història de Pagesos que debuta en una competició oficial de Futbol Americà de contacte.

Animem a tots els seguidors del Futbol Americà en general i dels Barcelona Pagesos en particular, a que no dubtin en desplaçar-se fins a Salou per viure la gran jornada que inaugurarà la XXVII Lliga Catalana Sènior 9×9 i gaudir del històric debut de Pagesos. Us hi esperem!!

 

 


 

El próximo domingo 2 de Noviembre a las 17:00 hs en Salou dará comienzo la XXVII Liga Catalana Sénior de Fútbol Americano 9×9, con el partido que enfrentará a los Barcelona Pagesos contra el conjunto local de Amogàvers de Salou.

Este partido ya es por si sólo especial por ser la jornada inaugural de la Liga Catalana, pero además lo es más porque se trata del debut de ambos equipos en competición oficial, tras su reciente creación como clubes. Hecho que enriquece el futbol americano nacional en general y en particular a la Liga Catalana, aumentando de 8 a 10 equipos.

Para nuestro club, Barcelona Pagesos, será pues una jornada muy especial, el debut en la competición es la culminación de un proceso que se inició hace tan solo unos meses.  En menos de un año, y gracias al sacrificio de la directiva, colaboradores y jugadores del club, se ha podido armar un equipo Sénior de contacto 9×9 y tres categorías de Fotball Flag. Todo un éxito.

Los Barcelona Pagesos se presentan, para este partido inicial y para el resto de la competición, con una mezcla de jugadores veteranos, jugadores sénior de primer año y jugadores completamente noveles en este deporte. El equipo barcelonés intentará convertir esta variedad en un equipo sólido en defensa y en ataque, consciente de sus limitaciones e inexperiencia, pero con ilusión desbordada ante la magnífica oportunidad que supone formar parte del primer equipo de la historia de Pagesos que debuta en una competición oficial de Fútbol Americano de contacto.

Animamos a todos los seguidores del Fútbol Americano en general y de Barcelona Pagesos en Particular, a que no duden en desplazarse a Salou para vivir la gran jornada inaugural de la XXVII Liga Catalana Sénior 9×9 y disfrutar del histórico debut de Pagesos. Os esperamos!!