Primera jornada de la Copa Catalana de Futbol Flag

La primera jornada de la Copa Catalana de Futbol Flag (CCFF) a les categories infantil i al·leví a les que hem participat diumenge passat 2 de Novembre ha sigut molt prometedora pels nostres equips.

 

Encara que el resultats no ens han acompanyat els nens han fet un gran esforç i han donat una bona imatge.

 IMG_2884

Infantils (Sub15):

A la Categoria infantil ens hem enfrontat al primer partit amb els actuals campions, els Barcelona Búfals, partit que hem afrontat amb la màxima il·lusió malgrat les baixes que hem tingut i que hem suplit amb tres jugadors de la categoria al·leví. Malgrat la merescuda  victòria dels  actuals campions,  31 – 13, veiem el futur amb cert optimisme donada la diferencia en nº de jugadors, edat i experiència.

El segon partit del Sub-15 ens va enfrontar als Torrelles Legends, aquest partit el vam poder guanyar per un 14 -27. Cal felicitar a un adversari que va lluitar fins al final i que segur farà un bon paper aquesta temporada.

IMG_2886

Al·levins (Sub13)

Al primer partit de la categoria els Barberà Rookies ens van guanyar clarament 30 – 6, ni ha poc que comentar, el excel·lent joc dels Rookies i  la nostra inferioritat en edat, física i experiència van ser les claus del resultat, nomes cal felicitar a Rookies

El segon partit contra els  Reds de Terrassa va ser molt més disputat, el vam perdre 24-40, encara que independenment del resultat el partir va ser mol igualat i els nostres van demostrar estar molt més segurs al camp. Tots es van enforçar molt però una menció especial pel tres Sub13 que van jugar en aquesta jornada quatre partits, ja que havien participar també amb l’equip sub15.

 

Felicitats a tots!!!!!!

Segur que seguirem millorant!!