Els Barcelona Pagesos, subcampions de Copa Catalana sub-15

Final Copa flag

El passat cap de setmana es van jugar a Terrassa les finals de la Copa Catalana de Futbol Flag en les categories de Sots 11, Sots 13 i Sots 15. Els Barcelona Pagesos vam participar amb els nostres equips S13 i S15.

L’ equip S13 va obrir el foc amb una derrota a la semifinal contra Torrelles Legends (28-8). A la final de consolació contra els Terrassa Reds, i després d’anar guanyant per 18-0, es va acabar perdent per un ajustadíssim 18-19.

En qualsevol cas felicitar a l’equip, que aconsegueix una meritòria quarta plaça, en la seva primera competició oficial.

El gran èxit del club el van obtenir els nois de l’equip S15 que van aconseguir proclamar-se subcampions de la Copa Catalana. Cal destacar que l’equip va comptar l’ajuda de diversos jugadors S13, que van realitzar un gran esforç, doblant en les dues categories.
La jornada va començar amb una gran victòria contra Mollet Dolfins en quarts de final (36-12) per, seguidament, guanyar en la semifinal als Wolves de Sarrià de Ter per un ajustat 19-26.
Ja a la final, els Búfals de Poble Nou van ser netament superiors i es van emportar el títol per un clar 39-0.

 
Moltes felicitats al equip per la seva gran actuació.