El nostre primer any!!

IMG_3769

Fa pocs dies els Barcelona Pagesos han complert un any de vida.
El que un grup d’amics va començar, ha anat prenent forma poc a poc amb feina, sacrifici, decisions encertades i d’altres no tant i sobretot il·lusió, una il·lusió que ens ha portat fins al punt on estem ara, i que ens assegura que l’objectiu estigui cada dia més a prop.
Cinc equips en competició i un subcampionat de copa catalana en categoria Sub15 han superat amb escreix les expectatives d’aquest grup d’amics amants del nostre esport que van prendre la decisió de crear un nou club.
El mèrit es de tots els que ens vàrem reunir en aquell sopar, tant els que seguim com els que no, dels entrenadors i els jugadors, així com dels pares i familiars que acompanyen als nens per formar-se com a esportistes i que han donat la seva confiança al nostre club.
També cal agraïr com ens han acollit a les instal·lacions del Camp Municipal del Carmel, que lluny de considerar-nos estranys, ens han fet costat i ens fan sentir com a casa.
Agraïr a la FCFA tot el seu recolzament, així com a tots els clubs que hi pertanyen, sense els quals no podriem competir.
Per cert, no hi ha millor forma de celebrar-ho que amb una bona barbacoa!


 

Hace pocos días los Barcelona Pagesos han cumplido un año de vida.
Lo que empezamos un grupo de amigos ha ido tomando forma poco a poco con trabajo, sacrificio, decisiones a veces acertadas y otras no tan acertadas y sobretodo ilusion, aquella ilusion que nos han llevado al punto donde estamos y que nos asegura que la meta está cada dia mas cercana.
Cinco equipos en competición y un subcampeonato de copa catalana en categoria Sub15 han superado con creces las expectativas de aquel grupo de amigos, amantes de nuestro deporte, que tomaron la decision de crear un nuevo club.
Es mérito de todos los que nos reunimos en aquella cena, tanto los que seguimos como los que no, de los entrenadores y los jugadores, así como los padres y familiares que acompañan a los niños a formarse como deportistas y que han depositado su confianza en nuestro club.
También es de agradecer como nos han acogido en las Instalaciones del Camp municipal del Carmel, que lejos de considerarnos extraños nos han arropado y nos hacen sentir como en casa.
Agradecer a la FCFA todo su apoyo asi como a todos los clubs que pertenecen a ella, sin los cuales no podriamos competir.
Por cierto, no hay mejor forma de celebrarlo que con una buena barbacoa!!!