L’anhelat debut del nostre equip cadet

IMG_3743

PREVIA CADETES
El proper dissabte 7 de febrer a les 11:00 hs els cadets dels Barcelona Pagesos s’estrenen i debuten en la XVII Lliga Catalana Cadet de Futbol Americà tackle contra els Fènix de Granollers. El partit es disputarà a les instal·lacions de les Pistes d’Atletisme de Granollers. És un partit històric i molt especial per als Barcelona Pagesos, doncs suposa l’estrena oficial i debut de les categories inferiors de tackle, per a un club que tot just acaba de complir el primer any de vida. Tot un èxit.
L’equip cadet està entrenat pel coach de gran trajectòria nacional Jose Antonio Rodriguez (Billy) que compta amb l’ajuda dels assistents Ferran Clavé, Adrià Antón, Max Labay i Enric Valenzuela (tots quatre jugadors també del primer equip senior).
En acabat el primer partit, els Barcelona Pagesos Cadets disputaran un segon partit, aquest cop de caire amistós contra els Pioners d’Hospitalet (campió de la passada Lliga Catalana Cadet) a les mateixes instal·lacions sobre les 12:00 hs, com a part de la preparació que està portant a terme l’equip cadet per poder continuar agafant experiència i competir al màxim nivell possible.
De ben segur que els nostres cadets ben aviat començaran a recollir els fruits, dels entrenaments i de la intensitat i motivació que han demostrat en la seva preparació. Tot el club els desitja molta sort en el seu debut i esperem que surtin al camp a gaudir d’aquest esport que tant ens agrada, anomenat Football.

El próximo sábado 7 de febrero a las 11:00 hs los cadetes de Barcelona Pagesos se estrenan y debutan en la XVII Liga Catalana Cadete de Futbol Americano tackle contra Fènix de Granollers. El partido se disputará en las instalaciones de las Pistas de Atletismo de Granollers. Es un partido histórico y muy especial para Barcelona Pagesos, pues supone el estreno oficial y debut de las categorías inferiores de tackle, para un club que justo acaba de cumplir su primer año de vida. Todo un éxito.
El equipo cadete está entrenado por el coach de gran trayectoria nacional Jose Antonio Rodriguez (Billy) que cuenta con la ayuda de los asistentes Ferran Clavé, Adrià Antón, Max Labay y Enric Valenzuela (todos ellos jugadores también del primer equipo senior).
Una vez acabado el primer partido, Barcelona Pagesos Cadetes disputaran un segundo partido, en esta ocasión amistoso contra Pioners de L’Hospitalet (campeón de la pasada Liga Catalana Cadete) en las mismas instalaciones sobre las 12:00 hs, como parte de su preparación que lleva a cabo el equipo cadete para continuar cogiendo experiencia y poder competir al máximo nivel posible.
Seguro que nuestros cadetes bien pronto comenzaran a recoger los frutos, de los entrenamientos y de la intensidad y motivación demostrada en su preparación hasta la fecha. Todo el club les desea mucha suerte en su debut y esperamos que salgan al campo a disfrutar de este deporte que tanto nos gusta, llamado Football.