Prèvia Senglars vs Pagesos

IMG-20150125-WA0005

PREVIA SENGLARS VS PAGESOS

El proper diumenge 22 de febrer a les 12:00 hs, l’equip sènior de Barcelona Pagesos disputarà el seu setè partit oficial en la XXVII Lliga Catalana de Futbol Americà, a domicili contra Senglars. Aquest partit serà inèdit atès que ambdós equips jugaran per primera vegada. El partit es jugarà a Santa Cristina d’Aro.

Fins ara el balanç de l’equip sènior de Barcelona Pagesos es pot considerar positiu, 3 victòries i 3 derrotes, en els primers 6 partits oficials del club. No obstant, en les dues últimes jornades s’han sofert dues derrotes seguides que han aturat l’evolució ascendent de l’equip.

L’últim partit que l’equip sènior es va jugar el passat diumenge 8 de febrer a Torrelles contra Legends i va acabar amb una dura derrota, per la qual cosa l’equip confia en poder recuperar el bon camí i retrobar-se amb els seu joc i les bones sensacions que fins ara havia demostrat.

Davant es trobarà a un equip amb més experiència, el club de Santa Cristina d’Aro juga a competició oficial sènior des de la temporada 2008-09, per tant té més rodatge i veterania, encara que el seu balanç enguany fins al moment és de 4 derrotes i 1 victòria.

Per aquest partit, el primer equip de Barcelona Pagesos seguirà sense comptar amb la presència de Max Labay QB#10, que es continua recuperant d’una lesió per fractura d’un dit, produïda en el partit contra Uroloki. També seran absents Enric Valenzuela TE#94 i Fernando Moreno WR#5 per recomanació medica.

Animem a tots els nostres seguidors a que plantin cara a la distància i ens acompanyin el proper diumenge en terres gironines per veure el partit en directe, necessitem el vostre recolzament! Go Pagesos!

El próximo domingo 22 de febrero a las 12:00 hs, el equipo senior de Barcelona Pagesos disputará su séptimo partido oficial en la XXVII Liga Catalana de Futbol Americano, a domicilio contra Senglars. Este partido será inédito puesto que ambas escuadras se enfrentan por primera vez. El partido se disputará en Santa Cristina d’Aro.

Hasta ahora el balance del equipo senior de Barcelona Pagesos se puede considerar positivo, 3 victorias y 3 derrotas, en los primeros 6 partidos oficiales del club. Sin embargo, en las dos últimas jornadas se han encadenado dos derrotas seguidas que han frenado la evolución ascendente del equipo.

El último partido que el equipo senior disputó el pasado domingo 8 de febrero en Torrelles contra Legends se saldó con una dura derrota, por lo que el equipo confía en poder recuperar la senda positiva y reencontrarse con el juego y las buenas sensaciones que hasta ahora habían mostrado.

Delante se encontrará a un equipo con más experiencia, el club de Santa Cristina d’Aro compite en competición oficial senior desde la temporada 2008-09, por tanto tiene más rodaje y veteranía, aunque su balance en este curso hasta la fecha es de 4 derrotas y 1 victoria.

Para este partido, el primer equipo de Barcelona Pagesos seguirá sin poder contar con la presencia de Max Labay QB#10, que se recupera de la lesión por fractura de un dedo producida en el partido contra Uroloki. También estarán ausentes Enric Valenzuela TE#94  y Fernando Moreno WR#5 por prescripción médica.

Animamos a todos nuestros seguidores para que desafíen la distancia y nos acompañen el próximo domingo en tierras gerundenses para ver el partido en directo, necesitamos vuestro apoyo! Go Pagesos!