PERE CALVO NOU HEAD COACH.

IMG-20160825-WA0004

Pere Calvo és un dels protagonistes de la història del futbol americà al nostre país. Cofundador dels Búfals del Poblenou l’any 1987, gran Running Back i internacional amb la Selecció Espanyola, a la seva etapa com a jugador.

Com a Head Coach va dirigir als Búfals del Poblenou durant 10 temporades. aconseguint  per al seu club 3 finals i 2 títols de la Supercopa Catalana.

També ha estat coordinador d’atac de la Selecció Espanyola absoluta i en un futur pròxim compaginarà la seva tasca de HC als Barcelona Pagesos amb la de HC dels Barcelona Owners, una de les franquícies de la futura lliga de Football Arena F6L.

Amb la seva incorporació i àmplia experiència, els Barcelona Pagesos continuaran creixent esportivament per assolir les metes més altes.

Enhorabona Pere !!!


Pere Calvo nuevo Head Coach de los Barcelona Pagesos.

Pere Calvo es uno de los protagonistas de la historia del Fútbol Americano de nuestro país, cofundador de los Búfals del Poblenou en el año 1987,  gran running back e internacional con la selección española, en su etapa como jugador.

Como Head Coach dirigió a Búfals del Poblenou durante 10 temporadas. Consiguió para su club 3 finales y 2 títulos de la supercopa catalana.

También ha sido coordinador de ataque de la selección española absoluta y en un futuro próximo compaginará su labor de HC en Barcelona Pagesos con la de HC de los Barcelona Owners, una de las franquicias de la futura liga de Football Arena F6L.

Con su incorporación y amplia experiencia  seguirá creciendo deportivamente para alcanzar las metas más altas.

Enhorabona Pere!!!