CALENDARI PARTITS 13 NOVEMBRE

La jornada pels Barcelona Pagesos arranca aquest diumenge a les 9 del matí al camp de Badalona Sud on l’equip de flag S15 s’enfrontarà als Terrassa Reds primer i als Badalona Dracs a continuació amb l’objectiu de classificar-se per la Final Four.

Els equips de flag Open Pagesos White i Pagesos Black, jugaran a partir de les 15:30 a Sant Fruitós del Bages, els partits contra Granollers Fenix i Celtas Vall de Tenes i esperant els resultats per saber els rivals en el segon partit de la jornada que definirà els equips que lluitaran pel títol a la final a 3.

També a les 15:30 al Camp del Carmel arrancarà la LLCFA JR. amb el partit corresponent a la primera jornada que enfrontarà els Barcelona Pagesos contra els Reus Imperials.

Molta sort a tots els equips!

SOM-HI PAGESOS!!

logo_blanc