ALMOGAVERS 6 – 14 PAGESOS

Partit marcat pel fort vent que no ha permès el joc de passi de cap dels dos equips.

Després d’una primera part francament dolenta en línies generals, l’equip s’ha recuperat en la segona meitat amb una defensa sensacional frenant la cursa rival, acompanyat per un atac simple i efectiu que ha permès anotar 2 TD a càrrec de Marc Minyana i Ferran Clavé.

Primera de la temporada, que ens dóna moral per afrontar la part final de la temporada amb moltes més ganes! ️

SOM-HI PAGESOS!!


Partido marcado por el fuerte viento que no ha permitido el juego de pase de ninguno de los dos equipos.

Tras una primera parte francamente mala en lineas generales, el equipo se ha venido arriba en la segunda mitad con una defensa sensacional frenando la carrera rival, acompañado por un ataque simple y efectivo que permitió anotar dos TD a cargo de Marc Minyana y Ferran Clavé.

Primera de la temporada, que nos da moral para afrontar la parte final de la temporada con muchas mas ganas‼️

SOM-HI PAGESOS!!

img-20170206-wa0008