Història

Club de futbol americà a Barcelona: Barcelona Pagesos

El 23 de gener del 2014 va nèixer un nou club de football a la ciutat comtal, els Barcelona Pagesos veuen la llum de la mà d’un grup de persones vinculades des de fa molt temps al futbol americà català i nacional. Uns més coneguts, d’altres menys, uns amb més experiència, d’altres amb menys, però tots amb la mateixa intensitat i il·lusió en un projecte que promet ser apassionant, tant per les persones que han donat els passos adients per fundar-lo, com per a tots els amants d’aquest esport que hi vulguin format part, des d’avui mateix, d’ aquesta nova casa del football a Barcelona.

Però, qui som? Qui son els fundadors dels Barcelona Pagesos? Bé, respondre aquesta qüestió que potser poden fer-se algunes de les persones que llegeixin aquestes línies no és rellevant. Perquè no tenen importància els noms o les persones, però si que és important conèixer quin és el seu origen, a on pretenen arribar i amb quina finalitat.

Els orígens dels integrants és divers, la gran majoria de nosaltres té les seves arrels als Búfals del Poblenou, però també hi trobem persones vinculades a Uroloki de Barcelona, i fins i tot dels desapareguts Boxers. Aquesta diversitat ens enriqueix i ens proporciona diferents maneres de veure i comprendre el football, diferents opinions i experiències, totes elles positives, que s’ integren per donar vida i forma als Barcelona Pagesos.

La nostre finalitat es senzilla, gaudir del football i créixer com a club des de la base i amb humilitat. Ho farem des d’ un principi sense presses, amb una secció de Football Flag i amb optimisme en el futur. El nostre tret fonamental és viure i respirar football, amb valors, respecte, il·lusió i sense obstacles ni fronteres. En resum, som un grup de persones que considerem el football com alguna cosa més que una modalitat esportiva de contacte, i creiem que hi han coses més importants que no pas guanyar o perdre.

!Busqueu-nos a les xarxes socials! Barcelona Pagesos us espera a la gespa. No dubteu en fer-nos arribar les vostres preguntes, no dubteu en trucar-nos, no dubteu a parlar amb nosaltres o de nosaltres, no dubteu a jugar amb nosaltres o envers nosaltres, en resum, !no dubteu a jugar al football! Teniu les portes de casa nostre obertes, !aprofiteu-ho!

Club de fútbol americano en Barcelona: Barcelona Pagesos

El 23 de enero del 2014 nació un nuevo club de football en la ciudad condal, los Barcelona Pagesos ven la luz de la mano de un grupo de personas vinculadas desde hace mucho tiempo al futbol americano catalán y nacional. Unos más conocidos que otros, unos con más experiencia que otros, pero todos con la misma intensidad e ilusión en un proyecto que se adivina apasionante, tanto para las personas que han dado los pasos oportunos para fundarlo, como para todas aquellas personas amantes de este deporte que quieran integrarse, desde hoy mismo, en esta nueva casa del football en Barcelona.

¿Pero quiénes somos? ¿Quiénes son los fundadores de Barcelona Pagesos? Bien, responder a esta pregunta que puedan hacerse algunas de las personas que estén leyendo estas líneas, no es importante. Porque no importan los nombres o las personas, pero si que es importante saber dónde tienen su origen, dónde quieren llegar y con que finalidad.

El origen de los integrantes es diverso, una gran mayoría de nosotros tiene sus raíces en los Búfals del Poblenou, pero también lo integran personas vinculadas a Uroloki de Barcelona e incluso a los desaparecidos Boxers. Esta mezcla nos enriquece y nos aporta distintos modos de ver y comprender el football, distintas opiniones y experiencias, todas ellas positivas, que se integran para dar vida y forma a Barcelona Pagesos.

Nuestra finalidad es simple, disfrutar del football y crecer como club desde la base y con humildad. Lo haremos desde el principio sin prisas, con una sección de Football Flag y optimismo en el futuro. Nuestro rasgo fundamental, vivir y respirar football con valores, respeto, ilusión y sin barreras ni fronteras. En definitiva, somos un grupo de personas que consideran el football algo más que un deporte de contacto, y creemos que hay cosas que están por delante de ganar o perder.

¡Buscadnos en las redes sociales! Barcelona Pagesos os espera en el campo. No dudéis en preguntarnos, no dudéis en llamarnos, no dudéis en hablar con nosotros o de nosotros, no dudéis en jugar con nosotros o contra nosotros, en definitiva, ¡no dudéis en jugar al football! Tenéis nuestras puertas abiertas de par en par, ¡aprovechadlo!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s